Jaa tämä sivu

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin

Vastaanotto kriisityöntekijän luona

Sastamalan ja Huittisten Tukitaloille voi tulla keskustelemaan erilaisissa elämän kriisitilanteissa ja muissa psyykkisesti kuormittavissa elämäntilanteista.

Asiakkaaksi voi tulla yksin tai yhdessä puolisonsa tai muun läheisensä kanssa. Myös koko perhe voi tarvittaessa tavata kriisityöntekijää. Kun asiakkaan on hankala tulla Tukitalolle, voivat kriisityöntekijät työparina tulla kotikäynnille. Keskusteluapua on mahdollista saada myös puhelimitse.

Kriisivastaanotolla asiakkaan kanssa keskustelee kriisityöntekijä, joka on sosiaalialan tai terveydenhuollon ammattihenkilö. Keskustelu on täysin luottamuksellista. Tapaamisen tavoitteena on yhdessä asiakkaan kanssa jäsentää asiakkaan elämäntilannetta, tukea hänen psyykkistä jaksamistaan ja löytää elämästä tekijöitä, jotka auttavat eteenpäin.

Tukitalolle voi soittaa ja vastaanotolle saa tulla ilmoittamatta omaa nimeään. Vastaanotolle pääsee yleensä nopeasti. Tukitalolla annettava apu ja tuki on lyhytkestoista. Tarvittaessa asiakasta ohjataan hakeutumaan jatkohoitoon. 

Kriisityöntekijän tapaaminen järjestyy parhaiten sopimalla asiasta etukäteen. Kriisityöntekijään saa yhteyden soittamalla arkisin klo 9-15 välillä numeroon 03-5120500 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen >>>. Yhteydenottolomakkeella jätettyihin pyyntöihin vastataan seuraavan arkipäivän aikana. 

Kriisityöntekijöiden vastaanottotilat ovat yhdistyksen toimipisteissä os. Puistokatu 2, Sastamala ja Risto Rytinkatu 31, Huittinen.  Tapaamiset Huittisissa edellyttävät aina ajanvarausta. Tarvittaessa tapaaminen voidaan sopia muuallekin esimerkiksi kotiin tai työpaikalle.

Palvelu on maksutonta.

Yhteystiedot Kriisityö

avoinna ark. 9.00-15.00 
(muuna aikana voit jättää vastaajaan viestin)
puh. 03-5120500

Osoitetiedot
Tukitalo Sastamala
Puistokatu 2, 38200 Sastamala (Kassantalo, II-kerros sisäpihalta)

Tukitalo Huittinen 
Risto Rytin katu 31, 32700 Huittinen

 

Yhteydenottolomake >>>