Jaa tämä sivu

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin

Asumisvalmennusyksikkö Kätsä

KätsäKätsä on itsenäistymisvaiheessa oleville nuorille ja mielenterveyskuntoutujille suunnattu tuetun asumisen yksikkö, johon muuttavalle tarjotaan apua arjen hallintaan ja sosiaalisten verkostojen luomiseen.

Jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen tukisuunnitelma ja palvelutarpeen arviointi, joiden kautta pystytään varmistamaan yksilöllinen tuki ja ohjaus kaikissa arjen tilanteissa.

Kätsän työntekijät auttavat asukkaita kodinhoidossa, raha-asioiden hallinnassa, erilaisten etuuksien hakemisessa, tulevaisuuden suunnitelmien tekemisessä, työelämään/opintoihin suuntautumisessa tai missä tahansa sellaisessa itsenäistymisen askeleessa, jossa asukkaalla on vielä puutteita.

Henkilökohtaisen tuen lisäksi yhteisöllisyys on merkittävä asia asumisvalmennusyksikkö Kätsällä. Vaikka asukkaat asuvat Kätsällä omissa vuokrayksiöissään, heille tarjotaan mahdollisuus myös ryhmämuotoiseen toimintaan osallistumiseen. Erilaiset ryhmätoiminnot yhteisistä asukaskokouksista peli-iltoihin ja retkiin antavat asukkaille mahdollisuuden harjoitella sosiaalisia taitoja ja verkostoitua muiden asukkaiden kanssa. Lisäksi ryhmissä opetellaan yhdessä arkielämän taitoja, joita jokainen tarvitsee itsenäistymisessä.

Kätsä on turvallinen asuinympäristö. Kiinteistössä on kulunvalvota ja vartiointi, asunnoissa on myös sprinkleri- ja paloilmoitinjärjestelmä.

Sovi tutustumiskäynti tai pyydä lisätietoja Kätsän toimistosta!

Asumisvalmennusyksikkö Kätsän yhteystiedot

Työntekijät ovat paikalla asumisvalmennusyksikkö Kätsällä:
Arkisin klo 7-19
Lauantaisin klo 13-18


Puh. (03) 5120 542
Fax. (03) 5120 545
Sähköposti: .

Osoitetiedot
Asumisvalmennusyksikkö Kätsä
Varikonkatu 4, 38210 Sastamala

Liitteet

Hakemus (pdf)

Tulosta ja täytä lomake